Til seneste kommentar

Kan jeg se forbruk i sanntid i Elekt-appen?

Hei
Kan dere ikke få fram dagsforbruket i sanntid i appen deres?
Målfrid Anmeld upassende innhold

Kommentarer

  • Hei Målfrid,

    Du kan se ditt forbruk i vår app med en dags forskyvning, dvs. hvis du logger deg inn i appen i dag så vil du se til og med gårsdagens forbruk.

    Vi vurderer også muligheten for at du kan se forbruket i sanntid, men det er ennå uviss når funksjonaliteten vil bli lansert.
    Minxian

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.