Hva er Vipps logg inn og trenger jeg det for å prøve Elekt?

Vipps logg inn er en autentiseringsmetode som Vipps har utviklet. Innloggingen er like sikker som BankID. Elekt bruker Vipps logg inn  for å se hvem du er når vi innhenter informasjon om ditt målepunkt. Vi henter ikke mer informasjon enn det vi trenger for å kunne beregne din besparelse. Hvis du kommer inn i vår tjeneste via BN Bank, så brukes BN Bank til å bekrefte hvem du er.

> Du kan fint bli kunde hos Elekt uten å bruke Vipps logg inn.
> For å bruke Elekt sin sammenligningstjeneste må du imidlertid logge inn med Vipps, ellers får vi ikke tak i strømregningen din.

Mer informasjon om Vipps logg inn: https://www.vipps.no/produkter-og-tjenester/bedrift/logg-inn-med-vipps/logg-inn-med-vipps/