Hva er Vipps logg inn og hvorfor må jeg bruke det for å prøve Elekt sin strømtjeneste?

Vipps logg inn er en autentiseringsmetode som Vipps har utviklet. Elekt bruker dette for å se hvem du er når vi innhenter informasjon om ditt målepunkt. Vi henter ikke mer informasjon enn det vi trenger for å kunne beregne din besparelse. Hvis du kommer inn i vår tjeneste via BN Bank, så brukes BN Bank til å bekrefte hvem du er.

Mer informasjon om Vipps logg inn: https://www.vipps.no/produkter-og-tjenester/bedrift/logg-inn-med-vipps/logg-inn-med-vipps/
Elekt Kundesupport Anmeld upassende innhold

Kommentarer

• Hvis man ikke har vipps? Hva gjør man da?
    OS
  • Hei,

Per i dag støtter vi kun Vipps logg inn som autentiseringsmetode dessverre. Vi ser på muligheten for andre metoder frem i tid. Hvis du ønsker å teste ut vår strømtjeneste i dag, så er nok det enkleste å laste ned Vipps 😀