Hva skjer med fakturering hvis jeg blir kunde av tjenesten?

Du vil motta en sluttfaktura fra din gamle strømleverandør for perioden frem til byttet er gjennomført. Videre strømfakturaer vil du motta fra ELEKT.

Første strømfaktura fra ELEKT vil komme på e-post hvis ikke du har registrert at du ønsker å få alt på eFaktura (eFaktura 2.0/"Ja takk til alle") hos banken din. Vi oppfordrer deg til å opprette eFaktura slik at alle fremtidige fakturaer kommer elektronisk i nettbanken.