Hvordan kan dere beregne hva jeg sparer på å bytte strømavtale?

Folk flest vet ikke om de har en god eller dårlig strømavtale i dag. Vår visjon er å gjøre strømmarkedet mer gjennomsiktig, noe vi ordner gjennom å lese din strømfaktura og beregne hva du betaler til dagens strømleverandør og viser deg hva du kan spare ved å bytte strømavtale.

Som kunde får du muligheten til å minimum halvere den delen av strømregningen som går rett til strømleverandøren din.