Hvordan kan Elekt levere så billig strøm?

Vi har null fortjeneste på strømmen vi leverer - helt sant! Det finnes mange måter å tjene penger på. Vi føler at strøm, som er en nødvendighet, burde ikke være en av dem.

Inntektene våre skal komme fra tilleggstjenester utover strømmen du kjøper. Som f. eks. smartlading for elbiler og tjenester som gir deg mer innsikt i strømforbruket og hjelper deg å spare mer penger.

Vi har heller ikke selgere eller andre dyre mellomledd.