Innkjøpspris er ulik for mine to strømabonnement

Hvorfor er innkjøpsprisen på fakturaen forskjellig på mine to strømabonnement?
Odd Magne Anmeld upassende innhold

Kommentarer

• Hei Odd Magne,

Det kan være ulike årsaker til at du får forskjellig innkjøpspris (øre/kWh) på dine to strømabonnement.
    1. Dine to strømabonnement kan ligge i to forskjellige prisområder. Norge er delt inn i 5 ulike prisområder.
    2. Siden vi avregner per time, så vil tidspunktet for når du bruker strømmen påvirke innkjøpsprisen som er angitt på fakturaen. Det som er angitt der er en gjennomsnittspris for fakturaperioden basert på ditt forbruk.
    Håper at dette ga deg svar på ditt spørsmål.

Du har alltid oversikt over forbruket ditt og strømprisen i vår app 😀