Kan dere garantere besparelsen jeg får opp ved bruk av tjenesten deres?

For å svare på et sånt spørsmål må vi bli litt tekniske, hold deg fast!

Som du sikkert vet, går strømprisene opp og ned for hver time. På fakturaen din vil ikke time for time forbruket komme opp. Derfor ser vi på den viktigste faktoren, nemlig prisen du har betalt for en gitt måned og mengden med strøm du har brukt.

Vi tar den prisen sammen med mengde strøm du har brukt og sammenlikner den med gjennomsnittlig innkjøpspris for samme måned. På den måten finner vi ut hvor mye din forrige strømleverandør tok i fortjeneste for den strømmen du har brukt.

Siden vi ikke vet time for time forbruket ditt kan det i enkelte tilfeller bli noe upresis beregning. Enkelte som kanskje bruker strøm i enten veldig gunstige eller ugunstige tidspunkt vil enten få litt mindre eller litt større besparelse. Derfor har vi justert beregningen for å ta høyde for nettopp slike situasjoner, på den måten sikrer vi en mer presis beregning. Av alle fakturaene vi har analysert er det veldig få som faktisk har fått en feil besparelse.

Det er utrolig viktig for oss å være så presise som mulig i beregningen, vi jobber kontinuerlig med å forbedre beregningen for at den skal være så presis som mulig.
Elekt Kundesupport

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.