Når får de som ikke er kunde av BN Bank muligheten til å teste tjenesten?

Hei, naboen min som er kunde av BN Bank har testet Elekt og funnet ut at han kan faktisk spare en del på å bytte til Elekt. Jeg har også lyst til å sjekke om det gjelder for meg, men jeg er ikke kunde av BN Bank. Når blir dette tilgjengelig for "oss resten"?
Nils S. Anmeld upassende innhold

Kommentarer

• Gi beskjed når jeg kan bli kunde av Elekt for mitt strømabonnement.
    Jon Birger
  • Hei Jon Birger,

De som ikke er BN Bank kunde, kan i dag laste opp deres strømfaktura som pdf-fil i vår strømtjeneste. Da får du vite med en gang hvor mye du kan spare ved å bytte til Elekt. Du kan velge å bytte til Elekt direkte fra brukerreisen.

Du når vår strømtjeneste via våre hjemmesider: https://elekt.no/manuell-opplasting/

Bare ta kontakt med oss hvis det er noe du lurer på - vi er her for å hjelpe 😀