Tilgang app

Kan mannen min logg inn i appen og se strømforbruk? (bare mitt navn på fakturaen)
Marianne Anmeld upassende innhold

Kommentarer

  • Hei!
    Foreløpig er det kun anleggseier, altså den som strømmåleren er registrert på, som kan benytte seg av appen. Vi jobber imidlertid med en løsning slik at også samboer/ektefelle kan få tilgang. Du vil få beskjed når denne funksjonaliteten er tilgjengelig.

    Ha en fortsatt fin kveld!
    Magnus

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.